Forum topic hotte leticia i vejle

Foedslen fodsel smertelindring under foedslen

foedslen fodsel smertelindring under foedslen

Måske kommer du igennem din fødsel uden nogen form for smertelindring. Men det kan være godt at vide, hvad det egentlig er, du kan få af. Smertelindring ved din fødsel kan føles befriende. Læs alt om naturlig og medicinsk smertelindring som epidural rygmarvsbedøvelse, lattergas, zoneterapi m.v. Frygter du, om du kan håndtere smerterne under fødslen. Her får du 7 teknikker, der kan hjælpe dig undervejs.

Foedslen fodsel smertelindring under foedslen - over

Hvis kvinden har brug for hvile og fødslen ikke er gået ind i den aktive fase endnu, kan hun få en lille smertepakke. I begyndelsen af fødslen kan det være rart at stå under en bruser og lade det varme vand ramme dér, hvor det gør mest ondt, mens det senere hen i forløbet måske vil føles bedst at komme i karbad. Bedøvelsen afhjælper smerter fra sprængninger eller udspilninger i mellemkødet under pressefasen. Lattergas kan virke som en lindrende rus Istockphoto.

Videos

Selvhypnose Behov for smertelindring under fødslen er meget individuelt, og det er derfor En fødsel er en af de største oplevelser i livet, men en fødsel er også smertefuld. Patientinformation. Smertelindring under fødslen. Gynækologisk-obstetrisk Afdeling metoder for smertelindring, vi kan tilbyde jer ved fødsel på fødeafdelingen. moder, som er med til din fødsel. Bevægelse og hvile. Det er godt at bruge sin krop under fødslen. Det kan virke smertelindrende og hjælpe barnet med at flytte. foedslen fodsel smertelindring under foedslen

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail